Priser

Det första mötet är alltid gratis, då vi kommer överens om samarbetsramar och vad målet ska vara med träningen eller testerna. Du kan antingen välja någon av mina Tjänster (färdiga paket) eller skräddarsy ditt ett eget paket med kost, tester och träning tillsammans med mig.

Om du efter vårt första möte sedan väljer att gå vidare med samarbetet så bokar vi en personlig träningstimme (PT-timme) med mig där vi gör tester och/eller går igenom träningsplaneringen och övningarna tillsammans. Beroende på vad vi har funnit för mål med din träning så fortsätter vi samarbetet med fler träningstillfällen, tester, träningsinstruktion och uppföljning eller så nöjer du dig med träningsprogrammet som du fick. Eftersom jag anammar ett helhetstänk där omtanke är en stor del så förespråkar jag en regelbundenhet i samarbetet, så du får en kontinuitet och ett stöd i träningen. I all träning ingår skräddarsydd uppvärmning inför övningarna och avslutande avslappning och töjning av muskler. Ju fler timmar du bokar, desto mer rabatt får du.

• 1-2 gånger: 600 kr/timme
• 3-7 gånger: 500 kr/timme
• 8 eller fler gånger: 450 kr/timme
• Korpen- eller LHC-medlem: 450 kr/timme oavsett antal ggr.
Antalet timmar sätts vid avtalstecknandet och varierar dels med vilket mål som vi tillsammans sätter med din träning och dels hur lång tid det är till målet; vissa träningsperioder kan kräva tätare möten. Priserna är angivna inkl. moms. Du kan välja fakturering per gång.

PS! I och med medlemskap hos EREPS följer jag deras etiska riktlinjer i mitt arbeta som personlig tränare. Jag har alla uppdrag försäkrade via ​Trygga Firman företagsförsäkring.

This website pt.takkinen.se is owned and operated by Juha Takkinen, a licensed personal trainer living in Linköping, Sweden. Ansvarsförhållanden / Disclaimer.